Tafelloper van biokatoen - Effen roze

€17,50 Incl. btw
BELANGRIJK: Wanneer er een melding staat 'Niet op voorraad', contacteer ons gerust en dan maken we dit product vooralsnog. In dit geval kan de levertijd iets langer duren.

Een romantisch onderonsje, een gezellig etentje met het gezin of een chic feest? Deze tafellopers van biologisch katoen kunnen in iedere situatie dienen! Verkrijgbaar in een korte en lange uitvoering.
 

Een tafelloper kan je op verschillende manieren gebruiken.
Je kan een tafelloper gewoon als decoratie gebruiken (zo is je tafel toch aangekleed, ook als je niet aan het dineren bent) of je kan de tafelloper(s) gebruiken om een tafel mooi aan te kleden voor een gezellig etentje.
Je kan nog kiezen: met of zonder tafelkleed eronder. Mét tafellaken geeft wel een feestelijker gevoel.
Dan heb je ook nog de keuze tussen een lange en een korte tafelloper.
De lange loper (40 cm x 240 cm) wordt in de lengte over de tafel gelegd en de korte loper gebruik je over het korte stuk van de tafel.
De korte tafelloper (40 cm x 140 cm) dient dan in feite als placemat aan 2 kanten.
Bij Eco-Lover worden de tafellopers per stuk verkocht, zodat je zelf kan kijken hoeveel je er nodig hebt... afhankelijk van het aantal gasten of de grootte van de tafel.

De 'effen roze' kleur past perfect bij het 'romantisch roze' en 'natuur'. Je kan dus tafellakens, tafellopers en servetten naar eigen smaak combineren. Je mag altijd een gratis staaltje aanvragen via evi@eco-lover.be, als je twijfelt over de kleur.
De biokatoenen tafellopers van Eco-Lover zijn handgemaakt en afgewerkt met een keurige verstekhoek.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »