My Flame Sojakaars Hakuna Matata

€9,95 Incl. btw

SOJAKAARS – HAKUNA MATATA – GEUR: MINTY BAMBOO


Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Minty Bamboo en brandt ca. 35 uur. 
Op de kaars staat de quote Hakunamatata, de bekende uitspraak in de Lion King. Het is vanuit de Afrikaanse taal Swahili en betekent ‘geen zorgen’.


Deze geurkaars staat niet alleen gezellig in huis, het ruikt ook heerlijk! 
Sojakaarsen stoten niet to nauwelijks roet af, branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen en zijn beter voor jezelf, maar ook het milieu. Tevens is de geur-afgifte bij sojakaarsen een stuk beter dan bij gewone kaarsen. Met deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn en zal je huis toch heerlijk ruiken.. Zaalig!
Sojakaarsen branden volledig op. Hou er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.


Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? No worries! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Soja-was kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.

Afmetingen: 60 x 60 x 90 mm

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »