My Flame Sojakaars Enjoy

€14,95 Incl. btw

SOJAKAARS – ENJOY LIFE TO THE FULLEST – GEUR: ORIENTAL MANDARIN

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Oriental Mandarin en brandt ca. 65 uur. 


Deze biologische kaars staat niet alleen gezellig in huis, het ruikt ook heerlijk! 


De geur Oriental Mandarin is een heerlijke zachte geur van mandarijn, bergamot en een vleugje limoen. De geur is extra verrijkt met gember, blauwe bessen, en tonen van exotische iris bloemen. Deze geur is heerlijk om in te ontspannen.


Sojakaarsen stoten niet to nauwelijks roet af, branden 30% tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen en zijn beter voor jezelf en het milieu. Tevens is de geurafgifte bij sojakaarsen een stuk beter dan gewone kaarsen. Met deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn en zal je huis toch heerlijk ruiken.
Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.


Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.

Tip: Gebruik het potje achteraf nog om een leuk plantje in te zetten! Lag leve het hergebruik!

Afmetingen: 70 x 120 mm

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »