Betaalmethoden

Eco-Lover biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan:

*Cash 
Enkel bij afhalen van bestellingen te Bilzen.

*Eco-cheques
Bij een bestelling online, kan je kiezen om te betalen met eco-cheques. Stuur je eco-cheques naar Genutstraat 31, 3740 Bilzen met vermelding van het ordernummer.

Kom je niet toe met je eco-cheques, dan mag je het verschil overmaken op de Eco-Lover bankrekening (zie hieronder). Je pakket wordt opgestuurd van zodra de cheques (en ev. het overige bedrag) aangekomen zijn. Bij afhaling in Hasselt kan er uiteraard ook met eco-cheques betaald worden!

*Overschrijving/overboeking 
Als je bij de check-out kiest voor 'bankoverschrijving' dan krijg je automatisch een mail met daarin de factuur. Daar vind je alle gegevens nodig voor de overschrijving.
Je maakt dan het verschuldigde bedrag inclusief ev. verzendkosten over op bankrekening BE21 0017 0694 8103, BIC-code GEBABEBB, ten name van Evi Ballet, onder vermelding van het ordernummer.
Als het volledige bedrag ontvangen is, wordt het pakket verzonden. Let wel, bij een overschrijving kan de betaling iets langer onderweg zijn en dus ook de levering van uw bestelling.

*Bancontact/Mister Cash 
MisterCash is één van de meest gebruikte betaalmiddelen voor online betalingen in België.
Een betaling met MisterCash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteer je MisterCash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan je je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in jouw vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen. In het vervolgscherm kan je vervolgens de betaling voltooien.

*Ideal 
Een aantal Nederlandse banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig, makkelijk en snel afrekenen in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving met de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

*Paypal 

Als je kiest voor betalen via PayPal, wordt er een beveiligde verbinding met de Buckaroo Payment Engine gemaakt. Je krijgt de betaalmogelijkheden te zien in een keuzescherm.
Dan kan je direct naar je PayPal account gaan en daar de transactie uitvoeren.
Wanneer je nog geen account hebt, kan je deze tijdens het aankoopproces openen. 
Betalingen met Creditcard (Visa, Mastercard) zijn enkel mogelijk via Paypal.

Voor de online betalingen maakt Eco-Lover gebruik van de veilige betaalprovider Buckaroo. Bovendien vraagt Eco-Lover geen extra vergoeding per betaling! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »