Over Eco-Lover

'Ik ben Evi en ik ben dol op mooie spulletjes! Ik ben fier op de collectie van Eco-Lover, omdat het heel gevarieerd is qua aanbod en materiaalkeuze.
Zo heb je heel wat gerecycleerde materialen, maar ook natuurlijke materialen (fsc hout, bamboe, kurk, vilt, biokatoen,..), biologisch afbreekbare materialen... en meer en meer ga ik ook op zoek naar ge-upcyclede producten! 
Ik wil graag mooie spulletjes aanbieden, die een meerwaarde hebben. Het eco-thema boeit me enorm en ik zie het als een uitdaging om steeds weer iets origineel aan de collectie toe te voegen.'


Ontdek het ruime aanbod van Eco-Lover en je zal zeker een origineel item tegenkomen dat je aanspreekt. De artikelen binnen het gamma voldoen steeds aan drie criteria: milieuvriendelijk, mooi en betaalbaar. De perfecte combinatie die onze producten uniek maken.

Producten aanbieden die elk hun eigen unieke verhaal hebben. Dat is onze missie. Dat is ecologisch mooi!

Er gaan in de toekomst nog heel wat nieuwe producten bijkomen, we gaan regelmatig acties doen en wedstrijden organiseren! Wil je er niets van missen... schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, like ons op facebook of volg ons op twitter. 

Veel shopplezier!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »