Limonadetap 5 liter - Zusss

€24,95 Incl. btw

Limonadetap van glas
Glazen limonadetap met een leuke tekst op de houten deksel. Dat staat trendy in jouw keuken! En ben je van plan een feestje te geven? Vul hem dan met partjes citroen, muntblaadjes, schijfjes komkommer en water. Dan kan jouw bezoek je zelfgemaakte limonade tappen.

Deze limonadetap is gemaakt van glas en heeft een houten deksel. In de houten deksel is een leuke tekst gegraveerd. Dezelfde tekst vind je op een kaartje terug in de limonadetap. Aan de tap kan vijf liter vloeistof worden toegevoegd. Door de deksel aan de bovenkant open te maken voeg je eenvoudig je ingredienten voor een zelfgemaakte limonade toe. Met het tapkraantje kan jouw bezoek of gezinsleden het sapje tappen. Zet de tap op een rand, zodat glazen er nog onder kunnen. Iets kantelen tijdens het tappen om de laatste druppeltjes eruit te tappen.


Installeer jouw tap:
De tap wordt geleverd met een los tapkraantje. Deze zet je er gemakkelijk zelf op. Plug het kraantje vanaf de buitenkant in de tap en draai het moertje met de platte kant aan de binnenkant vast.

Let op: voorkom een nat aanrecht en bevestig eerst het kraantje voordat jij je nieuwe tap vult met limonade.

Zomer of winter, een tuinfeestje kan altijd. Het is maar net hoe je het aankleedt. Met deze gezellige limonadetap is het gegarandeerd succes. Maak een heerlijke mocktail en meng je favoriete ingrediënten in de limonadetap. 

Afmetingen: 15x15x30cm

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »