• Snelle levering!
  • Gratis cadeau-service
  • Gratis verzending vanaf 50€
  • Cadeautje bij iedere bestelling (online)
  • |

Kartonnen kerstboom

€21,50 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Dutch Design Christmas tree – De creatiefste kerstboom ter wereld!

Op zoek naar iets anders dan de gewone, groene kerstboom uit het bos of kwekerij? Probeer  dan de Dutch Design Christmas tree! In een handomdraai zet je de boom in elkaar en dan kan het feest beginnen…

Versieren of creeëren?
Uiteraard kun je de boom versieren zoals je dat met gewone kerstbomen doet. Pak slinkers, ballen, lichtjes en andere tierelantijnen en  maak er wat moois van. Met een beetje moeite blijft de piek ook wel staan.

Wat misschien nog leuker is, ga aan de slag met potloden, stiften, verf, vouwblaadjes, karton, glitterlijm en maak je eigen kerstcreatie, helemaal in je eigen stijl. Omdat de boom stevig en stabiel is kun je dit ook prima met kinderen doen.  De kerstballen die je eruit drukt kunnen uiteraard ook bewerkt  worden.

Wensboom
De kartonnen kerstboom kan ook prima dienst doen als wensboom. Zet hem in de kamer tijdens het kerstdiner en laat iedereen er iets aardigs opschrijven of plakken. Of neem hem mee als kerstcadeautje naar een kerstdiner en vraag alle gasten er een moois op te schrijven voor de gastheer of vrouw. Een persoonlijker cadeau vind je niet en het is ook nog eens geschikt om her te gebruiken.

Duurzaam
De Dutch Design Christmas tree is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt in Nederland geproduceerd. Omdat je de boom meerdere jaren kunt gebruiken is het ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. De kerstbomen worden ingepakt en verstuurd door de medewerkers van een sociale werkplaats in Amsterdam.

Afmetingen:
Afmetingen in elkaar gezet: 156 x 84 x 84 cm
Afmetingen in designcase: 86 x 64 x 6,6 cm
Gewicht in designcase: 1723 gram

Let op: Het productieproces van de kerstboom is zodanig dat er lichte scheurtjes en oneffenheden in het karton te zien kunnen zijn.
Dit komt door het stansen en kan niet anders. Wij vinden het niet storend, als de kerstboom in elkaar gezet wordt valt het bijna niet op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »