Tafellinnen

Van ieder design worden bij Eco-Lover telkens tafellakens in 2 maten, tafellopers in 2 maten en servetten gemaakt. Maar je mag ons steeds mailen voor een prijsofferte als je een tafelkleed op maat wilt!
Momenteel werken we met 6 verschillende designs, waarvan sommigen onderling mooi te combineren zijn. 
Er zijn van 2 motieven (lavendel en grijs met bolletjes) ook afwasbare tafelkleden verkrijgbaar. Deze worden gewoon op maat geknipt, verder afwerken is niet nodig. Zo'n tafelzeil is heel handig bij ongelukjes aan tafel. Gewoon een doek erover en de vlek is weg! Ook leuk voor op de tuintafel...


Waarom bio-stofjes gebruiken?
Biokatoen, biologisch katoen, organic cotton, organische katoen,... allemaal benamingen die hetzelfde bedoelen: katoen die op duurzame en milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt. Dit houdt in dat de katoen wordt geteelt en verwerkt zonder het gebruik van chemicaliën.
In de plaats daarvan vertrouwen de boeren op biologische bemesting, wisselteelt en geïntegreerde gewasbescherming. Dit is niet alleen veiliger voor de boeren, maar het plaatselijke ecosysteem blijft gespaard!

Het bio-stofje, gebruikt in de creaties van Eco-Lover, werd gecertificeerd door GOTS (Global Organic Textile Standard): dé standaard die topkwaliteit, betrouwbaarheid, schone productie en eerlijke handel garandeert!
GOTS is een onafhankelijke instantie die strenge criteria hanteert inzake productie en verwerking van organische textiel. . Hierdoor zijn we zeker dat onze stofjes in de beste ecologische en sociale omstandigheden gemaakt werden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »