De beste cadeaus voor hem

“Nee dat heeft hij al” of “Dat heeft hij zelf al gekocht”. De welbekende gedachtes die zo ongeveer bij elk cadeau idee voor mannen weer terug komen. Als ze iets willen kopen ze het zelf of vragen ze het direct, dus er is niet veel meer over als ze jarig zijn of het kerst is. Cadeaus voor hem kunnen dus een uitdaging zijn, vooral als je niet zeker weet wat de interesses of hobby's van de persoon zijn. Het kan ook lastig zijn om cadeaus voor hem te vinden die uniek en persoonlijk zijn, maar ook praktisch en nuttig. Want elk jaar een cadeaubon is ook geen optie.

Cadeaus voor hem en een beetje voor jou

Originele cadeaus voor hem verzinnen is een hele opgave. Als je toch een cadeau moet, kun je natuurlijk net zo goed iets kiezen waar je zelf ook nog een beetje voordeel uit haalt. Hou je van eten van de barbecue? Geef hem een schort en wanten, zodat hij extra professioneel bij de barbecue kan staan. Als je een muts enig vindt staan bij je vriend kan je er natuurlijk eentje cadeau doen. Een subtiele hint naar dat hij vaker mutsen moet dragen. Een super origineel cadeau is bijvoorbeeld een bierbrouwset. En als het goed gelukt is mag jij vast ook wel een slokje meegenieten.

Praktische cadeaus

Mannen houden vaak van technologie en gadgets. Er zijn veel technologische gadgets op de markt en dat zijn allemaal leuke cadeaus voor hem, van slimme horloges tot draadloze oortjes en zelfs virtual reality headsets. Voor mannen die van gamen houden, kan een nieuwe gameconsole of de nieuwste game een geweldig cadeau zijn. Voor degenen die vaak onderweg zijn, kan een draagbare oplader of een slimme rugzak met een ingebouwde oplader een nuttig en praktisch cadeau zijn. Daarnaast zijn sokken ook het perfecte cadeau voor hem. Je hebt er nooit genoeg en het is iets praktisch waar je elke dag wat aan hebt.

Een persoonlijke touch

Een gepersonaliseerd cadeau kan erg waardevol zijn en laten zien dat je moeite hebt gestoken in het cadeau. Er zijn veel gepersonaliseerde cadeaus voor hem op de markt, zoals gepersonaliseerde telefoonhoesjes, gepersonaliseerde bierglazen of gepersonaliseerde sleutelhangers. Een ander idee is om een cadeau te geven met de initialen van de ontvanger erop gegraveerd, zoals een leren portemonnee of een zakmes. Veel mannen houden van sport en fitness, dus sportartikelen kunnen een geweldig cadeau zijn. Extra leuk als ze gepersonaliseerd zijn met naam of bijvoorbeeld de naam van zijn favoriete voetballer.