Het concept

In de concept-store van Eco-Lover worden verschillende elementen samengevoegd, waarbij er telkens aandacht uitgaat naar duurzaamheid. We proberen een sfeer te creëren van gezellig shoppen in leuk winkeltje, waar je unieke producten kunt vinden en tevens de mogelijkheid hebt om een tasje koffie te drinken.. Of thee... of warme choco....


- De koffiebar


Bij ons kan je terecht voor een lekker tasje koffie.
Zin in iets meer? Dan kan je kiezen voor één van onze koffiespecialiteiten.. Een cappuccino..een latte macchiato.. mét smaakje erbij en een toefje slagroom erop? Dat kan!

Lust je geen koffie? Dan heb je nog een uitgebreide keuze aan theetjes..
Of kies voor de warme choco.. Met échte chocoladedruppels kan je zelf je choco maken. Mmm...

We kiezen er in de koffiebar voor om te werken zonder al te veel verpakkingen. Dus geen individueel verpakte koekjes, melkjes en suikertjes. Gewoon de suikerpot op tafel en een herbruikbaar melkkannetje bij iedere koffie. Ons koffie-residu verdwijnt in de groene bak en de losse thee wordt geserveerd in thee-eitjes (enfin, thee-roosjes eigenlijk ;))

In de zomer hebben we frozen yoghurt op het menu staan!
Hierbij hebben 1 smaak van yoghurt.. gewoon de natuur yoghurt zeg maar.. en die kan je dan aanvullen met allerlei toppings, sausjes en stukjes fruit.
Voor de frozen yoghurt gebruiken we biologisch afbreekbare verpakking, die dus perfect (industrieel) composteerbaar is.. Maw de bakjes mogen in de groene bak ;-)

- Eco-Lover Shop

In de Eco-Lover Shop vind je alle spulletjes terug die je ook in onze webshop kan vinden.
Toch altijd eens fijn om de producten 'in het echt' te zien.
Onze zakken zijn van kraftpapier, maar we vragen natuurlijk eerst of een zakje wel nodig is :)


- Workshops

Van tijd tot tijd worden er ook workshops georganiseerd. Heb je zelf een leuk idee voor een workshop, laat dan zeker een berichtje achter. Dan bekijken we de mogelijkheden. 

Heb je een vrijgezellendag te plannen en zoek je nog wat invulling, dan kunnen we hier ook mee helpen. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »