• Snelle levering!
  • Gratis cadeau-service
  • Gratis verzending vanaf 50€
  • Cadeautje bij iedere bestelling (online)
  • |

Het concept

In de concept-store van Eco-Lover worden verschillende elementen samengevoegd, waarbij er telkens aandacht uitgaat naar duurzaamheid. We proberen een sfeer te creëren van gezellig shoppen in leuk winkeltje, waar je unieke producten kunt vinden en tevens de mogelijkheid hebt om een tasje koffie te drinken.. Of thee... of warme choco....


- De koffiebar


Bij ons kan je terecht voor een lekker tasje koffie.
Zin in iets meer? Dan kan je kiezen voor één van onze koffiespecialiteiten.. Een cappuccino..een latte macchiato.. mét smaakje erbij en een toefje slagroom erop? Dat kan!

Lust je geen koffie? Dan heb je nog een uitgebreide keuze aan theetjes..
Of kies voor de warme choco.. Met échte chocoladedruppels kan je zelf je choco maken. Mmm...

We kiezen er in de koffiebar voor om te werken zonder al te veel verpakkingen. Dus geen individueel verpakte koekjes, melkjes en suikertjes. Gewoon de suikerpot op tafel en een herbruikbaar melkkannetje bij iedere koffie. Ons koffie-residu verdwijnt in de groene bak en de losse thee wordt geserveerd in thee-eitjes (enfin, thee-roosjes eigenlijk ;))

In de zomer hebben we frozen yoghurt op het menu staan!
Hierbij hebben 1 smaak van yoghurt.. gewoon de natuur yoghurt zeg maar.. en die kan je dan aanvullen met allerlei toppings, sausjes en stukjes fruit.
Voor de frozen yoghurt gebruiken we biologisch afbreekbare verpakking, die dus perfect (industrieel) composteerbaar is.. Maw de bakjes mogen in de groene bak ;-)

- Eco-Lover Shop

In de Eco-Lover Shop vind je alle spulletjes terug die je ook in onze webshop kan vinden.
Toch altijd eens fijn om de producten 'in het echt' te zien.
We gebruiken kraftpapier voor het verpakken van de cadeautjes. Onze zakken zijn ook van kraftpapier, maar we vragen natuurlijk eerst of een zakje wel nodig is :)


- Webshop Gallery

De Webshop Gallery is een plaats in de winkel waar verschillende webshops een kans krijgen om hun producten in een fysieke winkel te verkopen. Voor hun vormt dit systeem een extra verkoopkanaal.
De bedoeling is om steeds een link met duurzaamheid te behouden.. In werkelijkheid is het een gezonde mix geworden tussen eco-friendly en andere producten. Handgemaakte artikelen zijn ook steeds welkom!
We proberen steeds om een goede variatie in het aanbod te krijgen..
Een overzichtje van de webshops die momenteel te gast zijn, vind je hier.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »