Let's be honestly beautiful

De kracht van de Himalaya voor een natuurlijk stralende huid:

De actieve bestanddelen in onze producten zijn afkomstig van planten die hoog in de zuivere berglucht van de Himalaya groeien. 

We gebruiken een maximum aan natuurlijke en gecertificeerd biologische ingrediënten in onze formules, die uw huid er stralend en gezond doen uitzien. Onze natuurlijke en biologische beauty producten hebben het ECOCERT label gekregen van het onafhankelijke certificatie-orgaan ECOCERT Greenlife.

1 product aankopen = 1 donatie aan Nepal Trust:

Bij elk product dat u aankoopt, schenkt CÎME een deel van de opbrengst aan het ‘Little Doctors’-programma van de NGO Nepal Trust. Nepal Trust is actief in Humla, één van de armste en meest geïsoleerde regio’s van Nepal. De gemiddelde levensverwachting is er 58 jaar en de regio kampt met een kindersterftegraad van meer dan 30%. Eén van de sleutels tot de oplossing van het probleem is de lokale bevolking reeds vanaf jonge leeftijd een basiskennis mee te geven op het vlak van gezondheid, hygiëne en goeie voeding. 

Samenwerking met lokale boeren. De fantastisch biodiversiteit in de Himalaya is onze meest belangrijke bron van inspiratie en ingrediënten. In samenwerking met onze lokale partnerorganisaties in Nepal, zijn we gestart met de duurzame verzameling van in het wild groeiende planten en de biologische teelt van kruiden die in de CÎME producten worden gebruikt, zoals palmarosa, kamille en edelweiss.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »