My Flame Buitenkaars "Outstanding"

€14,95 Incl. btw

BUITENKAARS – OUTSTANDING – GEURLOOS

Sojakaars speciaal voor buiten. Met de extra dikke lont kan de kaars prima buiten staan met een windje. De kaars brandt ca. 90 uur. 
Zet na het branden de deksel weer op het blik zodat de regen niet in de kaars terechtkomt.


Natuurlijke buitenkaarsen gemaakt van biologische sojawas, speciaal voor buiten.

Deze kaars heeft een extra dikke lont zodat de kaars niet zomaar uit kan gaan door een windje. Deze kaars is niet geschikt voor binnen. Doordat de lont erg dik is, is de verbranding van de lont niet optimaal waardoor deze meer rook produceert dan kaarsen voor binnen.
De buitenkaarsen kunnen buiten blijven staan want het label is waterdicht. Als je de kaars buiten laat staan, doe dan het deksel er weer op.

Sojakaarsen stoten niet tot nauwelijks roet af, branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen en zijn beter voor jezelf en het milieu.
Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het blik. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.
Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.

Afmetingen 12 x 12 x 10 cm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »